Blitz

 Breaking News

Gjërat më joshëse të femrave që meshkujt nuk mund t’u rezistojnë

Gjërat më joshëse të femrave që meshkujt nuk mund t’u rezistojnë
January 12
15:47 2017

Disa femra bëjnë veprime shumë sensuale dhe duken mjaft tërheqëse. Ato joshin të gjithë meshkujt, mjaftojnë të bëjnë vetëm disa gjeste të vogla.

Një femër duhet të tregohet vërtet seksi dhe për të rënë në sy të meshkujve ajo duhet ta ketë përvetësuar mjaft mirë këtë sjellje.

Më poshtë do të shihni disa prej gjesteve dhe detaje joshëse të femrave:

Kur një femër kafshon buzën

1

Lëkura e lëmuar

2

Flokët e rregulluara

3

Një pamje e jashtëzakonshme

4

Kur një femër vesh këmishën e partnerit

5

Ekspozimi i supeve

6

Ecja  e bukur me këpucë me takë

7

Buzë të plota

8

Eleganca

9

Këmbë të palestruara

10

Grimi natyral

11

Syzet

12

Buzëqeshja ose e qeshura e sinqertë

13

/Blitz.al/

Share