Blitz

 Breaking News

(Galeri) Kini kujdes kë tallni nëse është në moshë të vogël!

(Galeri) Kini kujdes kë tallni nëse është në moshë të vogël!
August 04
14:56 2016

...

Picture 1 of 14

 

Bullizmi është një nga fenomenet që shqetëson jo vetëm shoqërinë shqiptare, por çdo vend të botës. Shumë fëmijë rriten me pasoja të rënda, qoftë nga ana psikologjike, qoftë nga ana sociale, për shkak të talljes nga miqtë apo persona të tjerë.

Për të luftuar këtë  fenomen, në rrjetet sociale është krijuar një sfidë e re, e cila “i detyron” të rinjtë të postojnë në Instagram apo Facebook  dy foto: një kur kanë qenë të vegjël dhe një kur janë të rritur.

Kjo sfidë synon të ndërgjegjësojë të vegjlit që të mos tallin askënd për paraqitjen e jashtme, pasi kur të rriten mund të bëhen ndoshta edhe “America’s Next Top Model”.

Share