Blitz

 Breaking News

(Foto) Bebet me binjake kukulla

(Foto) Bebet me binjake kukulla
May 09
17:46 2016

1

1
Picture 1 of 15

Fëmijët e vegjël janë gjithnjë argëtim për  prindërit e rinj. Që kur një fëmijë lind, vëmendja përkushtohet e gjitha tek ai, por ka nga ata prindër kreativë që përpiqen të krijojnë gjëra të reja dhe interesante me të vegjlit e tyre. Ajo çfarë kanë vënë re disa çifte është se kukullat që ata kanë blerë për bebet e tyre ngjajnë shumë. Ata kanë shkuar në një nivel tjetër, duke i veshur fëmijët njëlloj si kukullat e tyre për t’i bërë identike. Ndiqni galerinë dhe argëtohuni!

 

Tags
Share