Blitz

 Breaking News

Doni të mbani larg mushkonjat? Ja 10 ushqimet që ju ndihmojnë…

July 13
18:30 2016

Mandarina

Picture 1 of 10

E freskët, e mirë dhe perfekte kundër mushkonjave. Përmban një substancë natyrale me potencë të madhe insecticide.

 

Tashmë jemi në “zemër” të verës e bashkë me kënaqësitë e saj vijnë mushkonjat dhe pickimet e tyre.

Fatmirësisht ekziston një dietë që mund t’i mbajë ato larg.
Pa futur në valle ato që shkaktojnë virusin Zika, që aq shumë po tmerron Amerikën e Jugut, të gjithë do të ishin shumë të lumtur po ta bënin gjumin e qetë, pa dashur të shqetësohen çdo natë nga insektet e padëshiruara.

Për ta arritur këtë na vjen në ndihmë edhe kuzhina, prandaj më sipër po ju japim 10 ushqime të cilat na mbrojnë nga mushkonjat…

Share