Blitz

 Breaking News

Doni të dini nëse keni gjetur shpirtin binjak? Bëjini këto pyetje vetes…

Doni të dini nëse keni gjetur shpirtin binjak? Bëjini këto pyetje vetes…
January 12
13:04 2017

Është paksa e vështirë për të kuptuar nëse keni gjetur shpirtin binjak. Fillimisht ju mendoni se keni gjetur personin e duhur, por rrugës lindin shumë pyetje, të cilat ndikojnë te ju dhe mendimet tuaja.

Ose ndoshta ju e keni gjetur shpirtin binjak, thjesht nuk e keni kuptuar se ai është i tillë. Për ta kuptuar këtë mjafton t’u përgjigjeni vetëm disa pyetjeve.

  • A e dua dhe e pranoj unë atë siç është?
  • A ka kimi midis nesh?
  • A mund të ndihemi autentikë?
  • A ka ndonjë shenjë që unë jam duke shkatërruar diçka?
  • A po gabon instinkti im?

/Blitz.al/

Share