Blitz

 Breaking News

Do shkriheni së qeshuri, por këto ilustrime tregojnë realisht të vërtetën e çdo lidhjeje

Do shkriheni së qeshuri, por këto ilustrime tregojnë realisht të vërtetën e çdo lidhjeje
November 21
22:21 2018

Yehuda Devir bën art me ilustrime. Dhe këto ilustrime për çiftet do t’i kuptoni menjëherë, sepse sado të ndryshëm të jemi, shumë gjëra i kemi të përbashkëta. Mund t’ju bëjnë për të qeshur apo t’ju kujtojnë lidhjen e fundit, por për një gjë jemi të sigurt: janë shumë të bukura dhe të vërteta!

Gjysma ime e BARABARTË!

Oh kam një të dashur “hot”, me plot kuptimin e fjalës

Ndeshjet e futbollit kanë tjetër kuptim me të

Këmbë të lumtura…

Një relaks i vërtetë

Jemi në një dietë zemer! – JeMI????

Mëngjese të përhershme

Nuk ka nevojë të shkosh më në palestër

Trokitja në derën e parajsës

Ua po sa bukur kemi dalë TË DY!

Më fal, me të vërtetë këtë herë!

/Blitz.al/

Share