Blitz

 Breaking News

Çfarë mund të hani me 30 $ në vende të ndryshme të botës?

August 25
15:47 2016

1. Zvicër

Picture 1 of 12

Zvicra është një nga vendet më të shtrenjta në Europë. Kjo është një darke që mund ta hani në një restorant mesatar kurse në qoftë se doni të hani më shumë vizitoni lokalet italiane, kineze dhe turke.

30$ është një kosto mesatare por për disa vende janë shumë pak para, e për disa të tjera janë një shumë e konsiderushme. Kur bëhet fjalë për ushqimin ka shuma të ndryshme parash, disa vende shpenzon shumë dhe ha pak e në disa të tjera shpenzon pak e ha shumë. Shfletoni galerinë për të parë se çfarë mund të hash me 30 $ në vende të ndryshme të botës./Blitz.al/

Share