Blitz

 Breaking News

Çfarë duhet të dini para se të bëni piercing në gjoks

Çfarë duhet të dini para se të bëni piercing në gjoks
July 20
18:48 2017

Piercing në gjoks është kthyer tashmë në një trend dhe shumë prej vajzave e ka një të tillë. E gjitha në fakt ka nisur nga personazhet e famshme, si Rihanna apo Kendall Jenner, që  filluan të reklamojnë “trendin” e ri në Instagram, SnapChat, Facebook e në një sërë daljesh publike.

Keni ndërmend të bëni një piercing në gjoks? Ja çfarë duhet të dini!

 

  1. Piercing në njërin nga gjokset nuk është më “cool” se piercing në të dy gjokset.

 

  1. Të bësh piercing në gjoks ke më shumë gjasa të prekesh nga infeksioni sesa piercing në vesh.

 

  1. Piercing do ta bëjë zonën e gjoksit më pak të ndjeshme.

 

  1. Presioni i gjakut ulet ndjeshëm pasi bëni piercing.

 

  1. Koha për t’u shëruar është shumë… shumë e gjatë.

 

  1. Do të keni probleme me qumështin nëse bëni piercing në periudhën e shtatzënisë ose pas saj.

 

  1. Bizhuteritë e mëdha do ta tërheqin gjoksin.

 

  1. Nëse nuk do ta doni më piercing-un do t’ju duhet një ndërhyrje kirurgjikale për të mbyllur vrimat.
Share