Blitz

 Breaking News

7 ushtrimet që do tu ndihmojnë të eleminoni rrudhat në fytyrë!

7 ushtrimet që do tu ndihmojnë të eleminoni rrudhat në fytyrë!
April 29
16:43 2019

Rrudhat në fytyrë janë kthyer në një makth për vajzat. Me kalimin e moshës edhe elasticiteti i fytyrës bie, kështu që nisur nga kjo fillojnë të shfaqen rrudhat. Por përpara se të mendoni të bëni ndërhyrje kirurgjikale provoni të eleminoni rrudhat me disa ushtrime.

1.Rrudhat tek balli- Përsëriteni këtë ushtrim 20 herë7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

2.Rrudhat tek pjesa e sipërme e buzëve- Përsëriteni këtë ushtrim 10 herë7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

3.Për buzë të plota- Qëndroni duke fishkëllyer për 10-15 sekonda dhe përsëriteni 5 herë.

7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

4.Rrudhat tek goja

7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

5.Bëni masazh nga hunda tek veshët për të eleminuar rrudhat tek sytë.7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

6.Për të bërë vizat në fytyrë më pak të dukshme, masazhojini me gisht.

7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

7.Për të eleminuar rrudhat tek mjekra dhe në faqe.

7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

Konsumoni vitaminë E për të luftuar rrudhat./Blitz.al

7 Anti-Wrinkle Exercises That Can Take Years Off Your Face

Share