Blitz

 Breaking News

5 shefat e kompanive të suksesshme japin këshillat e tyre se si të keni sukses në dashuri

July 14
16:09 2016

1. Deanna Latson – kompania "ARIIX"

Picture 1 of 5

““Kur je me dikë që do, ji prezent! Ajo që kam kuptuar gjithnjë teksa vazhdoj dhe jam në krye të "ARIIX" është se pavarësisht punës këtu, partneri im është prioritet për mua. Thënë këtë, kur kam një kohë që ia dedikoj atij, ajo kohë është vetëm e tij! Asnjë mesazh, asnjë telefonatë dhe asnjë bisedë pune. Kur jam në shtëpi me të, vishem thjesht, ngre flokët topuz dhe nis të gatuaj ushqimin e tij të preferuar…”

Ka diçka shumë të veçantë te shefat. Ata janë frymëzues, fitimtarë dhe duket se e kanë gjithnjë jetën e tyre në vijë. Jo rrallë herë vëmë re se këta shefa janë të realizuar jo vetëm në jetën e tyre profesionale, por edhe atë shpirtërore. Ata kanë familje të shëndetshme dhe partnerë potencialë më vete. Jo më kot edhe shprehjet si “Një partner i mirë të bën më të suksesshëm” janë mjaft të referueshme për ta.

Pesë nga shefat e kompanive më prestigjioze në botë janë mbledhur bashkë për të dhënë këshilla mbi suksesin në dashuri, duke qenë se suksesin në punë ata tanimë e kanë të garantuar, duke qenë se edhe biznesi është i ngjashëm me një lidhje dashurie, sepse duhet ta nisësh, ta rrisësh dhe ta mbash gjithnjë me pasion dhe entuziazëm si ditën e parë. Thënë këtë, ja si e shohin këta shefa një lidhje dashurie dhe si ia bëjnë që ajo të funksionojë më së miri.

Share