Blitz

 Breaking News

5 rregulla që duhet të ndiqni për të shkrepur foto të papara gjatë pushimeve

May 10
11:21 2016

1. Afrohuni

1. Afrohuni
Picture 1 of 5

Sensorët e vegjël të fotografimit, si ata që zakonisht kanë aparatet celularë, kanë fokusim më të thellë sesa kamerat e zakonshme. Kjo do të thotë se do të fitoni një fotografi shumë më cilësore nëse e fotografoni nga afër sesa nga larg, madje edhe më cilësore se po ta kishit fotografuar nga një aparat profesional, të cilët nuk shquhen për thellësinë në fokusim

Tanimë që aparatet celulare janë pjesë shumë e rëndësishme e të përditshmes tonë, nuk është më as e nevojshme që të merrni aparate profesionale apo të mëdhenj në përmasa sepse vetëm me celular mund të shkrepni fotografi jo vetëm cilësore, por edhe mjaft të rezistueshme në kohë. Kjo vlen më së tepërmi kur vendosni të shkoni me pushime, sepse është pikërisht kjo periudhë kur shtohet dëshira për foto dhe kapje momentesh të bukura. Ne do t’ju tregojmë se si të shkrepni foto të papara vetëm duke përdorur celularin. Ndiqni këto 5 rregulla të thjeshta!

Tags
Share