Blitz

 Breaking News

Ky është tipi i mamasë që do të jeni bazuar në shenjën tuaj të horoskopit

September 06
15:30 2016

1. Dashi

Picture 1 of 12

Pikat e forta: Me vetëbesim, e kujdesshme, karakter i fortë dhe e patrembur. Pikat e dobëta: Jeni më konkurruese seç duhet, nervozoheni, jeni obsesive. Stili i prindërimit: Një mama luftarake! Do të keni pak vështirësi sa të mësoheni që duhet të doni dikë përveç vetes dhe të kujdeseni për të maksimalisht duke qenë se ju jeni shumë të përqendruar te vetja.

Ju mund të jeni një mama në pritje të ëmbël ose thjesht po planifikoni ditën kur do të bëheni me fëmijë. Sigurisht që keni nisur të imagjinoni se si mund të jeni si mama, cilat do të jenë pikët e forta dhe pikat e dobëta. Këto pyetje do të marrin përgjigje vetëm në momentin që do ta përjetoni ndjesinë e mrekullueshme të të qenit nënë, por disa tregues mund t’i kuptoni edhe nga shenja juaj e horoskopit. Bazuar në të, do të shikoni disa nga karakteristikat që do të keni si mama. /Blitz.al/

Share