Blitz

 Breaking News

Historia njerëzore e Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food

Historia njerëzore e Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food
October 11
15:44 2018

Inspirohuni duke dëgjuar historinë njerëzore të Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food. Ata rrëfejnë përvojën personale, të qenit mbi peshë dhe transformimin jo dhe aq të lehtë. Por si lindi ideja që të mos e linin me aq, por ta kthenin në nje biznes? Si ka arritur Fit Food të ketë sukses në treg me ushqimin e shëndetshëm? Dëgjoni historinë e tyre, dhe nëse keni dhe ju një të tillë për të treguar, mos hezitoni të na shkruani në rrjetet tona sociale. #historiaime

"Historia ime" 1: Matina, Klatoni dhe Fit Food

Inspirohuni duke dëgjuar historinë njerëzore të Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food. Ata rrëfejnë përvojën personale, të qenit mbi peshë dhe transformimin jo dhe aq të lehtë. Por si lindi ideja që të mos e linin me aq, por ta kthenin në nje biznes? Si ka arritur Fit Food të ketë sukses në treg me ushqimin e shëndetshëm? Dëgjoni historinë e tyre, dhe nëse keni dhe ju një të tillë për të treguar, mos hezitoni të na shkruani në rrjetet tona sociale. #historiaime

Posted by Blitz.al on Thursday, October 4, 2018

Share