Blitz

 Breaking News

Historia frymëzuese e Eldës, vajzës “plus size” por krenare

Historia frymëzuese e Eldës, vajzës “plus size” por krenare
October 12
17:12 2018

Inspirohuni duke dëgjuar historinë frymëzuese të Eldës, vajzës “plus size”, por krenare. Ajo rrëfen përvojat e saj, pse nuk është munduar të humbasë disa kile dhe a e ka penguar ky fakt në jetën e saj. Si përballet me paragjykimet? Cfarë bën ajo në jetën e saj për të përcjellë frymë pozitive dhe tek të tjerët? Shumë gjëra interesante që duhet t’i dëgjoni. Edhe nëse keni dhe ju një histori frymëzuese, na shkruani. #historiaime

"Historia ime"- Elda Kocia

Inspirohuni duke dëgjuar historinë frymëzuese të Eldës, vajzës "plus size", por krenare. Ajo rrëfen përvojat e saj, pse nuk është munduar të humbasë disa kile dhe a e ka penguar ky fakt në jetën e saj. Si përballet me paragjykimet? Cfarë bën ajo në jetën e saj për të përcjellë frymë pozitive dhe tek të tjerët? Shumë gjëra interesante që duhet t'i dëgjoni. Edhe nëse keni dhe ju një histori frymëzuese, na shkruani. #historiaime

Posted by Blitz.al on Thursday, October 11, 2018

Share