Blitz

Thumb

 Breaking News
    Agjenti 00Thumb: Të gjithë lakojnë Elvanën si fituese por e vërteta është ndryshe!

Agjenti 00Thumb: Të gjithë lakojnë Elvanën si fituese por e vërteta është ndryshe!

Në premierën e “ThumbON”, i cili nisi të dielën që sapo kemi lënë pas, përveç suprizave të shumta tërhoqi vëmemdjen edhe një personazh misterioz, i cili qëndroi pothuajse përgjatë gjithë emisionit në studio, duke mos zbuluar indetitetin. I quajtur si “Agjenti 00Thumb”, ky i fundit do të ketë si mision çdo javë që të sjellë për shikuesit e “ThumbON” në ekranin e RTV Ora informacione eksluzive. Teksa Aulona dhe Fatma

Read Full Article