Blitz

Pamja Ime

 Breaking News

Fatma i surprizon te gjithë! Fatmarrela “sold out” në 48 orë!

    Fatma i surprizon te gjithë! Fatmarrela “sold out” në 48 orë!

Gra në biznes? mbi të gjitha nëna? sigurisht që munden! Kemi parë shumë raste të tilla, i fundit është ai i moderatores së ThumbON dhe njërës prej drejtueseve të Blitz.al,

Read Full Article

Sa herë duhet t’i lani flokët?

    Sa herë duhet t’i lani flokët?

Në këtë pikë, ndoshta keni qenë të mbytur  me informacion në lidhje me faktin se sa shpesh duhet t’i lani  flokët. Disa njerëz kanë nevojë t’i lajnë çdo ditë, ndërsa

Read Full Article