Blitz

Blitz+

 Breaking News

Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme

    Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme

Ka gjëra që i eksitojnë meshkujt dhe mund t’i kuptojmë, si për shembull: njerëzit e zhveshur, foto të njerëzve nudo, prekja nga një person i zhveshur ose të prekurit kur

Read Full Article

5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet!

5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet!

  Të themi të drejtën, nuk ndryshon gjë nëse ai është bërë synet apo jo. Ama, nëse nuk është bërë mund të shijoni disa “gjëra” ekstra…sigurisht, kjo varet edhe nga

Read Full Article

5 pozicione sensuale që do t’ju zgjasin orgazmën

5 pozicione sensuale që do t’ju zgjasin orgazmën

Sekreti për të pasur një orgazmë sa më të gjatë nuk është përkulja e gjurit në këndin e duhur dhe “baaam” apo shpejtësia. E gjitha ka të bëjë me pozicionin

Read Full Article

Doni të shmangni kancerin e prostatës? Thjesht ejakuloni 21 herë brenda muajit

    Doni të shmangni kancerin e prostatës? Thjesht ejakuloni 21 herë brenda muajit

Një nga problemet më shqetësuese për meshkujt ditët e sotme, është kanceri i prostatës. 1 në 39 meshkuj ndërron jetë nga kjo sëmundje, kurse mbi 2,9 milionë meshkuj rezultojnë të

Read Full Article

5 pozicione që do t’ju “shpëtojnë” nëse partneri ka një penis të madh

5 pozicione që do t’ju “shpëtojnë” nëse partneri ka një penis të madh

  Nëse po kryeni marrëdhënie me një partner që ka një penis aspak normal, atëherë duhet të gjeni mënyra për të kënaqur veten, pavarësisht “mini-dëmtimit”. Përveç pozicioneve, ju sugjerojmë të

Read Full Article

5 pozicione sensuale për një seks më të gjatë…dhe aspak të lodhshëm

5 pozicione sensuale për një seks më të gjatë…dhe aspak të lodhshëm

  Padyshim, kur vjen puna te seksi të gjithë synojmë të zgjasim sa më shumë, të ofrojmë (e të marrim) kënaqësi sa më të madhe dhe sigurisht… të mos lodhemi.

Read Full Article

5 pozicione ku duhet të vini në përdorim të gjitha shqisat…jo vetëm prekjen!

5 pozicione ku duhet të vini në përdorim të gjitha shqisat…jo vetëm prekjen!

  Ne, si njerëz, jemi programuar në mënyrë të tillë që kur bëjmë diçka vazhdimisht, mësojmë më vonë ta bëjmë në mënyrë automatike. Për shembull, dhënia e makinës, larja e

Read Full Article

5 pozicionet e një seksi oral që duhet të provoni PATJETËR!

5 pozicionet e një seksi oral që duhet të provoni PATJETËR!

  Kur vjen puna te seksi oral, sigurisht që fillimisht do të stepeini, por siç thotë shprehja, “po e provove një herë…”. Kështu ndodh edhe me seksin oral. Por nëse

Read Full Article

Djema, ja gjërat që duhet të dini para se të bëni seks për herë të parë!

  Djema, ja gjërat që duhet të dini para se të bëni seks për herë të parë!

Hera e parë e seksit për të dikë është padyshim një moment ndryshe dhe kjo sepse po eksplorojnë diçka të

Read Full Article

8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë seksit anal. KURRË!

  8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë seksit anal. KURRË!

  Të praktikosh seksin anal nuk është aq e thjeshtë dhe aq e sigurt sa ai vaginal. Kjo për një

Read Full Article

5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm

5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm

E dimë tashmë që seksi anal nuk është edhe aq i keq, i dhimbshëm dhe i shpifur sa ç’thuhej. Për

Read Full Article

Ju kanë dalë thinjat dhe po ju bien flokët? Po masturboni më shumë se ç’duhet!

  Ju kanë dalë thinjat dhe po ju bien flokët? Po masturboni më shumë se ç’duhet!

Një ditë e bukur? Le të masturboj. Një natë e ftohtë? Ja se po ngrohem me mikun tim. Një pasdite

Read Full Article

Kukullat e seksit tanimë do të kalojnë edhe në orgazmë

  Kukullat e seksit tanimë do të kalojnë edhe në orgazmë

Shkencëtarët kanë arritur të gjejnë [më në fund] zgjidhje edhe për meshkujt që kanë probleme me gjetjen e një partnereje

Read Full Article

Vajza, doni të kënaqni partnerët? Ja 6 gjërat që duhet të bëni!

  Vajza, doni të kënaqni partnerët? Ja 6 gjërat që duhet të bëni!

Nëse ka një gjë që vajzat nuk pranojnë kurrë është të kontrollohen ose të jenë të varura nga meshkujt në

Read Full Article

Jeni më tepër romantikë se ç’duhet? Provoni këto pozicione!

Jeni më tepër romantikë se ç’duhet? Provoni këto pozicione!

Ndonjëherë seksi është i gjithi “zjarr”, domethënë i egër, i shpejtë, i gjallë, por ka edhe raste kur pëlqen t’i

Read Full Article

5 pozicione për një “treshe” që do t’ju mbajë në qendër të vëmendjes

5 pozicione për një “treshe” që do t’ju mbajë në qendër të vëmendjes

Përpos të gjitha të mirave që mund të ketë seksi me tre persona, ka një gjë që nuk shkon: vëmendja.

Read Full Article

Si të flasësh hapur me fëmijën tënd për seksin

  Si të flasësh hapur me fëmijën tënd për seksin

Fluturat në stomak, shoqëria, ndihesh ose jo mirë me të mbajturit e dorës së një fëmije tjetër. Këto janë disa

Read Full Article

5 mënyrat që nuk e dini me të cilat mund të merrni sëmundje seksualisht të transmetueshme

  5 mënyrat që nuk e dini me të cilat mund të merrni sëmundje seksualisht të transmetueshme

Të gjithë e dimë që seksi i pambrojtur, domethënë marrëdhëniet seksuale pa kontraceptivë, është shkaktari kryesor i marrjes dhe përçimit

Read Full Article

Nëse meshkujt bëjnë këto 15 gjëra, femrat do të duan seks gjatë gjithë kohës

  Nëse meshkujt bëjnë këto 15 gjëra, femrat do të duan seks gjatë gjithë kohës

Jemi mësuar që femrat të jenë ato që vënë në lojë meshkujt para se të kryejnë marrëdhënie seksuale. Është tamam

Read Full Article

5 arsyet kryesore pse njerëzit shtiren sikur arrijnë orgazmë

  5 arsyet kryesore pse njerëzit shtiren sikur arrijnë orgazmë

Studimet e fundit kanë treguar se britanikët shtiren sikur arrijnë orgazmë plot 100 milionë herë në javë. Kur e mendon

Read Full Article

7 pozicione që do t’ju ndihmojnë të arrini orgazmë më shpejt se ç’mendoni

7 pozicione që do t’ju ndihmojnë të arrini orgazmë më shpejt se ç’mendoni

  Sigurisht, pozicionet e shfrenuara, të paprovuara ndonjëherë dhe të reja, bëjnë që jeta juaj seksuale të jetë mjaft interesante

Read Full Article