Blitz

 Breaking News

Mendoni për një seks treshe me shoqen e ngushtë? Ja 5 pozicione që do t’ju “nderojnë” të dyjave

Mendoni për një seks treshe me shoqen e ngushtë? Ja 5 pozicione që do t’ju “nderojnë” të dyjave
July 30
21:40 2017

Nëse një marrëdhënie seksuale mashkull-femër-femër është në listën e dëshirave, bëji një nder shoqes dhe merre me vete. Kur tre njerëz janë të përfshirë në një marrëdhënie seksuale, atëherë padyshim që do të ketë konfuzion dhe shumë pikëpyetje: Çfarë do bëj unë?
Në rregull, këtu ju vijmë në ndihmë ne me 5 pozicione që do t’ju “ndriçojnë” e do t’ju ndihmojnë.

1. “Vajza anash”


2. “Të dyja të ulura sipër”


3. “The Daisy Petal”


4. “The Chain Gang”

 

5. “Miq të ngushtë përgjithmonë!”

Share