Blitz

 Breaking News

Shumë ambiciozë edhe në shtrat? Këto janë 5 pozicionet që duhet të provoni!

Shumë ambiciozë edhe në shtrat? Këto janë 5 pozicionet që duhet të provoni!
October 31
22:00 2017

Studimet thonë se kush është ambicioz në çdo gjë, në jetën e përditshme, padyshim që do të jetë edhe në shtrat.

Ndonëse nuk është e nevojshme të jesh guximtari më i madh në planet për të qenë i suksesshëm në shtrat, sërish nuk keq nëse je “ekstra”.

Pra, nëse jeni të frymëzuar dhe doni të përmbushni ambiciet tuaja në shtrat, këto janë 5 pozicionet që duhet të provoni. /Blitz.al/

 

  1. The Reverse Wheelbarrow

 

 

2. The Safety Piledriver

 

 

3. The Deep Lunge

 

 

4. Weightless Oral

 

 

5. The G-Force

Share