Blitz

 Breaking News

Seks në pishinë? Më mirë jo!

Seks në pishinë? Më mirë jo!
April 16
18:54 2017

 

Sezoni veror është në horizont dhe të gjithë po përgatiten të kenë një fizik sa më të kënaqshëm për syrin.

Një nga aktivitetet më intriguese gjatë stinës së nxehtë është pishina, e cila duket si vendi perfekt për ulur temperaturat e larta. Dhe seks në pishinë? Pse jo?!

Epo, bëni mirë të mendoheni para se të vendosni të kryeni marrëdhënie intime aty sepse do të përballeni me shumë të papritura.

Së pari, të jesh i rrethuar nga uji do të thotë të jesh më i thatë në vendet intime: uji i pishinës largon nga trupi të gjitha lëngjet (lubrifikuese) e organeve gjenitale. Përveçse kjo largon kënaqësinë, e bën organizmin e njeriut më të hapur ndaj infeksioneve. Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, klori (elementi kimik) i përdorur në ujin e pishinës, kur hyn në kontakt me urinën, djersën apo vajrat e trupit kthehet në një lëndë të pashëndetshme.

Kështu që, përveçse irritoheni, jeni të hapur ndaj infeksioneve dhe nuk merrni kënaqësinë e duhur, mund të rrezikoni edhe shëndetin. Pra, jo seks në pishinë! /Blitz.al/

Share