Blitz

 Breaking News

Seks në dush? Provoni këto pozicione dhe do ta avulloni ujin të gjithin!

Seks në dush? Provoni këto pozicione dhe do ta avulloni ujin të gjithin!
July 27
18:39 2017

Seksi në dush është një nga ato gjërat që duhet provuar gjithmonë e kjo është pak, por shumë e sigurt!

Disa shprehen se marrëdhënia në dush është e sikletshme për shkak të kontaktit me ujin, kurse të tjerë tregojnë se është një eksperiencë mjaft e bukur. Ndoshta këto opinione janë për vetë faktin sepse pozicionet e përdorura nuk kanë qenë ndoshta të duhurat.

Prandaj, më poshtë po ju tregojmë 5 pozicione që duhet të praktikoni seksin në dush! /Blitz.al/

 

Water Work It

 

 

The Bent-Over Bather

 

 

The Super Soaker

 

 

Rub-a-Dub-Dub Dude

 

 

Wet ‘n’ Wild

 

 

Share