Blitz

 Breaking News

Këto janë pozicionet më të mira të seksit për të dy partnerët për çdo dhomë të shtëpisë tuaj!

Këto janë pozicionet më të mira të seksit për të dy partnerët për çdo dhomë të shtëpisë tuaj!
July 14
17:19 2018

Ndonjëherë mendojmë se seksi bëhet i mërzitshëm, sidomos kur partnerët qëndrojnë për një kohë të gjatë me njëri tjetrin dhe monotonia, fatkeqsisht, nuk prek vetëm komunikimin por edhe “shtratin”. Ekspertët e seksit megjithatë, tregojnë se në botën që jetojmë çiftet që mbijetojnë dhe vazhdojnë të jenë vazhdimisht të eksituar nga njëri tjetri janë pikërisht ata të cilët arrijnë të jenë kreativë me pozicionet e seksit dhe ta kthejnë shtëpinë e tyre në një vend eksperimenti.

Më poshtë, ju tregojmë pozicionet perfekte për çdo pjesë të shtëpisë.

Dhoma e ndënjes 

Tek dera kryesore 

Në kuzhinë 

Në tualet, tek lavatriçja e rrobave 

Në tavolinën e vendit ku gatuani 

/Blitz.al/

Share