Blitz

 Breaking News

Keni dyshime për jetën tuaj seksuale, ja shenjat që tregojnë se keni një jetë perfekte!

Keni dyshime për jetën tuaj seksuale, ja shenjat që tregojnë se  keni një jetë perfekte!
March 14
14:01 2018

Në një çift marrëdhënia seksuale është shumë e rëndësishme. Shpeshherë shumë çifte kanë dilemat e tyre nëse jeta seksuale shkon siç duhet apo jo, nëse partneri tjetër është i kënaqur apo jo.

Por për të hequr këto dilemma ne do tu tregojmë shenjat që të kuptoni se ju vërtetë keni një jetë seksuale të mirë.

  • Ju të dy siguroheni që të kalon në orgazëm e të kënaqni njëri tjetrin.
  • Komunikimi gjatë aktit është shumë i rëndësishëm, tregojuni njëri tjetrit çfarë kërkoni.
  • Provoni gjëra të reja dhe interesante për aktin seksual.
  • “Fore Play” është pjesa shumë e rëndësishme, në qoftë se ju kënaqeni ky është fillim i mirë.
  • Fore Play nuk zgjat pafundësisht, ju të dy e dini mirë kur duhet të kaloni në aktin kryesor.
  • Ju nuk bëni seks duke qëndrur serioz apo jo.
  • Seksi është si një ngjarje olimpike, pas tij ju duhet të bëni pushim.
  • Ju kanë humbur shumë të brendshme në dhomën e gjumit.
Share