Blitz

 Breaking News

Ju prezantojmë me vibratorin më të ri: një flutur për vaginën tuaj

Ju prezantojmë me vibratorin më të ri: një flutur për vaginën tuaj
April 26
18:56 2017

Shumë njerëz gjejnë shpëtim për jetën e tyre seksuale në lodrat e seksit e na duhet të themi që është një zgjidhje e mirë, se fundja kush merret me meshkujt dhe tekat e tyre!

Së fundmi, në dyqanet online dhe jo vetëm të seksit mund të gjendet një lodër e re, emri i së cilës është shumë i ndërlikuar: “Dr. Kat’s Flutter Ring”, por neve na pëlqen thjesht “flutura”.

Kjo lodër përbëhet nga vetëm 4 fleta silikoni të cilat dridhen vazhdimisht dhe është e shoqëruar edhe nga një mbajtës vaji, në mënyrë që të shmanget forca e fërkimit.

Lodra kushton vetëm 29.95$ dhe shoqërohet bashkë me një udhëzues.

Pra, ç’po prisni për ta blerë? /Blitz.al/

Share