Blitz

 Breaking News

Jeni ndarë nga i dashuri? Mos u shqetësoni, tani mund të keni kukullën tuaj të seksit!

Jeni ndarë nga i dashuri? Mos u shqetësoni, tani mund të keni kukullën tuaj të seksit!
March 06
10:27 2017

Keni menduar se ka kukulla seksi vetëm femra, por në fakt jeni gabuar. Një kompani e quajtur “Sinthetics” shet kukulla femra për 5750$ dhe kukulla meshkuj për 5900$. Gjithashtu duke paguar para shtesë ju mund ta porositni atë sipas dëshirës tuaj.

Në foton më poshtë do të shihni një kukull mashkull prej silikoni , i cili quhet Gabriel dhe ka penis silikoni prej 28 cm.

Kukullat e seksit nuk mund të qëndrojnë pa mbështetje, por ju mund t’i vendosni në çfarë pozicioni të dëshironi.

Në faqen e internetit të “Sinthetics” thuhet:

“Kukullat meshkuj mund të vendosen në pozicionet që ju dëshironi duke imituar lëvizjet njerëzore. Ndërsa kukullat femra, meshkujt duhet t’i trajtojnë “si zonjusha” për të mos i dëmtuar ato”./Blitz.al/

 

Share