Blitz

 Breaking News

Ai arrin orgazmën shumë shpejt? Këto pozicione do t’ju “shpëtojnë”

June 28
18:17 2017

Të gjithë e kemi pasur një rast kur partneri dhe ne nuk kemi bashkëpunuar siç duhet në shtrat. Është një gjë krejt normale dhe aspak për t’u shqetësuar.

Por nëse po kërkoni për diçka që t’ju zgjasë kohën gjatë së cilës po bëni seks, mos kërkoni më sepse ne ju kemi gjetur 5 pozicionet e duhura.

  1. Oral Exam

 

  1. Dominant Doggy

 

  1. Bend and Press

 

  1. The Side-Winder

 

  1. The Lusty Leg Lift

Share