Blitz

 Breaking News

9 sekrete që djemtë nuk do t’ua thonë kurrë gjatë seksit!

9 sekrete që djemtë nuk do t’ua thonë kurrë gjatë seksit!
December 20
22:58 2017

Të gjithë mendojmë se gjatë aktit seksual mund të shohim e mund të kuptojmë çdogjë që po ndodh rreth e rrotull, por mund të ketë raste që jemi aq të “përhumbur” sa thjesht humbasim në rrjedhën e kënaqësisë dhe aktit.

Doni të dini çfarë mendojnë djemtë gjatë pozicionit “doggy style”?

Sigurisht që po, sepse janë plot 9 “sekrete” që djemtë nuk do të guxonin t’ua thonin në sy! Por për këtë ju vijmë në ndihmë ne.

Më poshtë do të gjeni 9 “sekrete” gjatë aktit seksual që djemtë nuk do ua thonë kurrë!

 

  • E para dhe ajo më e sikletshmja… po, ju shohim vrimën anale gjatë gjithë kohës!

 

  • Gjatë aktit po shohim gjithçka, që nga tapeti e deri te ngjyra e abazhurit!

 

  • Është mjaft i bajatshëm, prandaj mos na e vini ri nëse ulet shpejtësia në vend që të rritet.

 

  • “Vdesim” për këtë pozicion nëse jemi ne ata që kemi kontroll të plotë.

 

  • Falë Zotit shanset që t’ju pikojmë djersën janë të pakta.

 

  • Mund të mendojmë edhe mënyra se si ta “pastrojmë” të gjithën sa më shpejt të jetë e mundur.

 

  • “Pra, mund të provoj seksin anal apo më mirë jo?”

 

  • Ok, shohim edhe të pasmet e juaja teksa tunden.

 

  • Ra ky pozicion dhe nuk mund të shihni fytyrat tona! Më mirë jo! /Blitz.al/

 

Share