Blitz

 Breaking News

5 pozicione që janë ASGJË pa vibratorë!

July 14
22:30 2017

Pavarësisht se shumë prej nesh preferojnë të jenë “natyralë” në shtrat, pra të përdorin vetëm objekte biologjike dhe jo lodra seksi, nuk mund të mohojmë kurrësesi kënaqësinë që këto të fundit ofrojnë.

Kohët e fundit, edhe në një shoqëri të mbyllur si kjo e jona, ka filluar përdorimi i lodrave të seksit, apo siç quhen ndryshe ‘sex toys’.
Më poshtë do t’ju tregojmë 5 pozicione që ju japin më shumë kënaqësi nëse shoqërohen me vibratorë. /Blitz.al/

1. The Couch Crush


2. Pandora’s Box


3. The Blow Back


4. Remote Control Fight Club


5. The Fallen Dog

Share