Blitz

 Breaking News

5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai arrin orgazmën shumë shpejt

5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai arrin orgazmën shumë shpejt
July 29
16:59 2017

 

Na duhet të pranojmë që ka momente kur organet gjenitale të partnerëve nuk bashkëpunojnë ashtu siç do të dëshironin ata.

Kjo është diçka tërësisht normale dhe nuk asgjë për t’u shqetësuar.

Por nëse po kërkoni mënyra se si ta zgjasni kohëzgjatjen e aktit, bëni mirë të praktikoni këto 5 pozicione.  /Blitz.al/

 

  1. “Provimi oral”

 

  1. “Dominuesi”

 

  1. “Përkul dhe shtyp”

 

  1. “Ajrosësi anësor”

 

  1. “Këmba lart”

Share