Blitz

 Breaking News

5 pozicione që do t’ju bëjnë të bini në dashuri me seksin në vaskë

June 29
18:58 2017

 

Seksi në vaskë është shumë… seksi krahasuar me vendet e tjera ku imagjinata juaj mund t’ju çojë. Sidoqoftë, edhe kjo gjë ka risqet e veta si infeksionet që merren nga uji, kruajtjet, irritimet e një sërë problemesh të tjera.

Dhe si mund t’i shmangim këto? Shumë e thjeshtë, praktikoni këto pozicione dhe do të jeni në rregull. /Blitz.al/

 

  1. The Shark Fin

 

  1. The Deep Dive

 

  1. The Free Style

 

  1. The Rubber Ducky

 

  1. The Life Boat

Share