Blitz

 Breaking News

5 fakte që do t’ju bëjnë ta shihni seksin anal me një sy tjetër

5 fakte që do t’ju bëjnë ta shihni seksin anal me një sy tjetër
February 14
20:30 2017

Të bësh seks anal është kuptuar gjithmonë si të ndjesh dhembje ndërkohë që partneri penetron në fundshpinën tuaj. Por e vërteta është krejt ndryshe.

Ashtu si seksi vaginal, edhe ai anal mund t’ju japë kënaqësi të paimagjinueshme nëse bëhet ashtu siç duhet.

Më poshtë do t’ju tregojmë disa fakte që janë keqkuptuar me kalimin e kohës për seksin anal.

Seksi anal dhemb

E vërteta: Akti seksual anal nuk dhemb. Disa herë ky akt bëhet në mënyrën jo të duhur, prandaj edhe dhemb. Por disa femra marrin mjaft kënaqësi nga seksi anal dhe madje arrijnë orgazëm, nëse e nisni duke përdorur gishtat dhe lodrat e seksit e më pas të penetroni me organin gjenital.

Vetëm të përdalat bëjnë seks anal

E vërteta: Seksi anal nuk është gjë tjetër veçse një mënyrë për të eksploruar trupin tonë dhe nuk mund të ketë kategorizime të tilla. Të gjitha femrat do të duan të provojnë një eksperiencë të tillë seksuale, prandaj s’mund të jenë të gjitha të përdala.

Seksi anal do t’ju shpëtojë jetën seksuale

E vërteta: Kjo gjë ndodh tek ato çifte që kanë probleme në marrëdhënien e tyre. Ndërkohë, “shpëtimi” varet te çështja që ka stepur marrëdhënien. Nëse është një problem i vogël, atëherë seksi anal mund ta rregullojë, por nëse çështja është serioze mos i mbani shpresat te seksi për t’i rregulluar.

Partneri nuk do t’ju respektojë më vonë

E vërteta: Pra, ai do të marrë çfarë do dhe do të largohet? Zakonisht kjo ndodh pas herës së parë që ju bëni seks dhe jo pasi keni bërë seks për të disatën herë dhe për herë të parë në mënyrë anale.

Shumica e meshkujve tashmë janë bërë më të hapur për sa i përket seksit dhe seksi anal nuk do të bëjë asgjë përveçse t’ju afrojë më shumë dhe t’ju mbajë më të lidhur emocionalisht.

Nuk ju duhen kontraceptivë gjatë seksit anal

E vërteta: Shumë njerëz mendojnë se nuk ka asnjë rrezik për shtatzëni të padëshiruar gjatë seksit anal dhe nuk përdorin kontraceptivë, por jo! Shumë SST (sëmundje seksualisht të transmetueshme) kalojnë nëpërmjet anusit, si klamidia, gonorreja dhe HIV. Gjithashtu, përveç kontraceptivëve duhet përdorur edhe lubrifikantët! /Blitz.al

Share