Blitz

 Breaking News

10 shenja që tregojnë se nuk jeni seksualisht të përshtatshëm me partnerin tuaj!

10 shenja që tregojnë se nuk jeni seksualisht të përshtatshëm me partnerin tuaj!
February 05
20:20 2018

Mjaft njerëz mund të mos jenë të aftë të krijojnë një marrëdhënie të shëndetshme me njëri-tjetrin, ama kur vjen puna në shtrat kanë një “kimi” si em snjë tjetër.

Siç ndodh ky rast, mund të ndodhë edhe e kundërta… dy persona mund të kenë një marrëdhënie të shëndetshme, por në shtrat, as nuk marrin dhe as nuk japin dot maksimumin e kënaqësisë.

Dhe pyetja që lind është, si ta dallojmë që nuk përputhemi ose nuk përshtatemi seksualishtme partnerin tonë? Ja, për këtë ju vijmë në ndihmë ne!

 

  1. Akti juaj seksual nuk është asnjëherë spontan!

 

  1. Ju nuk keni asnjë pozicion të preferuar… domethënë një pozicion që ta preferoni të dy, njësoj!

 

  1. Nuk ndiqni asnjëherë të njejtin ritëm sëbashku.

 

  1. Njëri nga ju të dy humbet vazhdimisht përqëndrimin.

 

  1. Preferoni të bëni seks me televizorin ndezur.

 

  1. Ju kryeni marrëdhënie seksuale vetëm në raste festash apo eventesh.

 

  1. Nuk jeni kurrë të dy të eksituar njëkohësish… kur është njëri, nuk është tjetri dhe e anasjellta.

 

  1. Ti je gjithmonë i pari ose e para që arrin orgazmën ndërkohë partneri nuk arrin asnjëherë para teje.

 

  1. Epshet tuaja kanë gjithmonë drejtime të kundërta… që do të thotë, nëse partneri kërkon ta kryejë aktin 6 herë, ju mjaftoheni me 2 ose 3.

 

  1. Ajo apo ai gjithmonë arrinte orgazmën me ish-partnerin… ndërsa me ju, çalon situata! /Blitz.al/
Share