Blitz

 Breaking News

Cilat janë gabimet më të mëdha që bëni në seks? Jua thotë gjinia tjetër

Cilat janë gabimet më të mëdha që bëni në seks? Jua thotë gjinia tjetër
April 16
19:13 2019

Si fillim duhet të dini që nëse marrëdhëniet tuaja seksuale janë të shëndetshme dhe të kënaqshme, po e bëni siç duhet. Por gjithnjë ka vend për përmirësime dhe sipas një sondazhi me 2000 djem dhe vajza, ka disa gabime që shumë prej nesh i bëjnë. Dhe pse nuk janë të gabuara, janë zakonisht gjëra që e mërzisin partnerin sepse vetë rezultatet e sondazhit janë marrë në bazë të përgjigjeve të pjesëmarrësve për gjininë e kundërt.

Gabimet më të mëdha të vajzave, sipas djemve

 1. Nuk ndërmarrin asnjëherë hapin e parë në kryerjen e marrëdhënieve
 2. Duan gjithnjë seks në errësirë
 3. Orgazmat e trilluara
 4. Flasin shumë
 5. Nuk kërkojnë asnjëherë gjëra të reja
 6. Përmendin çfarë i bënte ishi në shtrat
 7. E stërmendojnë seksin
 8. Janë shumë të turpshme
 9. Besojnë se djemtë janë gjithnjë të gatshëm
 10. Shqetësohen shumë për mënyrën si duken

Gabimet më të ëmdha të djemve, sipas vajzave

 1. Nuk bëjnë “foreplay”
 2. Kalojnë në orgazmë të parët
 3. Janë të ngathët
 4. Flasin pisët në mënyrë ofenduese
 5. Mungesa e komunikimit/intimitetit pas seksit
 6. I zë gjumi menjëherë pasi mbarojnë
 7. Komentojnë format e trupit të vajzave
 8. Mendojnë se e dinë se çfarë e duan vajzat
 9. I rrinë besnikë planit të tyre duke injoruar gjuhën e saj të trupit
 10. E gjitha fizike pa lidhje emocionale

/Blitz.al/

Share