Blitz

 Breaking News

Tronditëse: ISIS, komunikatë në shqip

March 24
11:06 2016

ISISI komunikate ne shqip

 

Sipas Balkanweb, ISIS ka nxjerrë një komunikatë për shtyp  rreth sulmit të ndodhur ditën e martë në Belgjikë. Duke falënderuar Allahun , ata shkruajnë se kanë sulmuar aeroportin e Brukselit dhe stacionin në metro duke vrarë 40 kryqtarë dhe plagosur 210 prej tyre.

Komunikata është e shkruar në gjuhën shqipe dhe në të premtohet se do të godasë çdo komb aleat me kryqtarët, duke përmendur fjalët “shkatërruese” dhe “e hidhur”.  Ky është premtimi i disatë që eksponentë të Kalifatit bëjnë kundër vendit tonë. Deri sot nuk është marrë seriozisht, por njoftimet e inteligjencës se 400 “luftëtarë të huaj” janë shpërndarë në territorin europian, gati për aksion, shtojnë shkallën e alarmit.

Share