Blitz

 Breaking News

Shqiptari kërcënon pronarin e një diskoteke në Austri

Shqiptari kërcënon pronarin e një diskoteke në Austri
August 28
09:06 2016

38-vjeçari shqiptar ka shkuar në një diskotekë në Wiener Neustadt në Austri dhe i ka kërkuar pronarit të saj 200.000 euro. Ai ka marrë një sëpatë dhe thikë dhe më pas i është drejtuar pronarit duke e kërcënuar.

Në seancën gjyqësore, shqiptari pranoi fajin dhe tha se kishte qenë klient i rregullt në diskotekë. Ai e njihte shefin, por kishte probleme me një person nga sigurimi i diskotekës dhe me Dj. Ngjarja vazhdon të hetohet. /Blitz.al/

Share