Blitz

 Breaking News

Rruga e Kombit, MTI: Tarifa që do të paguhet është 4.16 euro pa TVSH

Rruga e Kombit, MTI: Tarifa që do të paguhet është 4.16 euro pa TVSH
July 26
13:16 2016

Në një konferencë për shtyp, Ministra e Transporteve dhe Infrastrukturës bëri publike transparencën për Rrugën e Kombit. Sipas kësaj konference, tarifa që do të paguhet pa TVSH është 4.16 euro.

Zëdhënësi Arbër Hatiaj informoi të gjithë publikun se është zgjedhur kompania me kapital më të madh financiar, “VENDECA”. Ai theksoi se kjo do të jetë tarifa për rrugën Milot-Marinë ndërkohë që ka rikujtuar se kjo tarifë ka qenë 8 euro, kur opozita ishte në krye të qeverisë. /blitz.al/

 

Share