Blitz

 Breaking News

Pas mbledhjes Kosovë-Shqipëri, irritohet Vuçiç: “Është kulmi i hipokrizisë!”

Pas mbledhjes Kosovë-Shqipëri, irritohet Vuçiç: “Është kulmi i hipokrizisë!”
November 26
09:34 2018

Mbledhja mes dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe të Kosovës sot në Pejë ka nervozuar drejtuesit politikë në Beogradin zyrtar dhe konkretisht Presidentin e vendit, Aleksandër Vuçiç.

Sipas Ballkanweb, ai shprehet se kjo mbledhje është një hipokrizi për të gjithë shqiptarët, por edhe për të gjitha ata që e lejojnë që të ndodhë një gjë të tillë.

“Është kulmi i hipokrizisë, jo vetëm për shqiptarët që jetojnë në Kosovë dhe Shqipëri, por edhe për të gjithë ata që e lejojnë një gjë të tillë”, ka thënë Vuçiç./blitz.al/

Share