Blitz

 Breaking News

OSHEE: Nesër pa energji për 5 orë disa zona në Tiranë

OSHEE: Nesër pa energji për 5 orë disa zona në Tiranë
June 08
14:43 2020

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka parashikuar ndërprerje të energjisë elektrike për ditën e nesërme.

Pa energji për 5 orë, nga 09:00- 15:00 do të stakohet enegjia tek Rruga e Dibrës (pjesërisht), Medreseja, Peza e Vogël, Pezë Helmas, Ura e Beshiti, Kopshti Botanik (pjesërisht), bizneset në zonën e Misto Mames (pjesërisht).

 

NJOFTIMI NGA OSHEE

“Për shkak të remontit në fiderin A3 kabina e Medresesë 6/1 dhe në Fiderat 4 të NST Ndroq dhe Fid 25 NST Selitë, në datën 9 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona;
Rruga e Dibrës pjesërisht, pranë Medresesë, Pezë e Vogël, Pezë Helmas dhe Ura e Beshirit, Kopshti Botanik pjesërisht, biznese në zonën e “Misto Mames” pjesërisht”, thuhet në njoftim.

Share