Blitz

 Breaking News

Një shqiptare kandidon në Këshillin Bashkiak në Gjermani

Një shqiptare kandidon në Këshillin Bashkiak në Gjermani
May 18
10:05 2019

Edhe një tjetër shqiptare ka bërë publike kandidaturën e saj për Këshillin Bashkiak në Gjermani.

Ballkanweb raporton se ajo është Dhurata Caushaj, e cila po kandidon në zonën e Freiburgut. Canaj përveç angazhimit të saj profesional në shkencat informatike, gjithashtu është edhe aktiviste për të drejtat e grave dhe emigrantëve në komunitetin gjerman,

Numri i shqiptarëve në diasporë, të cilët janë të përfshirë në politikë sa po shkon e rritet dhe sigurisht, përveç vendit ku jetojnë, ata po përfaqësojnë edhe shqiptarët./Blitz.al/

Dhurata Caushaj

Share