Blitz

 Breaking News

Fshati shqiptar në “The Guardian”

Fshati shqiptar në “The Guardian”
January 13
16:32 2017

Gazeta e njohur britanike “The Guardian” ka publikuar në faqen e saj të Instagram-it foton e një fshati shqiptar të mbuluar nga bora.

Fotografia është shkrepur nga fotografi Hektor Pustina dhe shoqërohet me dixhiturën: “Foto e mrekullueshme nga ajri e fshatit të izoluar të Tërnovës, rreth 80 milje në veri të Tiranës”.

Hektor Pustina është fotograf i “Associated Press” dhe shpeshherë disa faqe të rëndësishme lajmesh u referohen fotografive të tij  për të shënjuar dukuri apo ngjarje nga Shqipëria. /Blitz.al/

guardian

 

Share