Blitz

 Breaking News

Francë, Policia zbret një grup shqiptarësh nga autobusi, nën kërcënimin e armëve.

Francë, Policia zbret një grup shqiptarësh nga autobusi, nën kërcënimin e armëve.
January 13
09:10 2017

Një grup turistësh shqiptarë janë përballur me një situatë aspak të këndshme në Metz të Francës.  Pas ndalimit të autobusit, ata janë kontrolluar nga policia nën kërcënimin e armëve në kufirin e Avenue Foch.

Mediat franceze kanë treguar se ky operacion nuk ishte i rëndësishëm për policinë pork a ndikuar psikologjikisht tek turistët shqiptarë.

JOQ  raporton se është ndaluar autobusi, kanë zbritur të gjithë, kanë nxjerrë valixhet në rrugë, policia ka qenë  me armë dhe madje një gruaje i kanë rënë edhe të fikët.

Ky veprim i ashpër është dënuar nga mediat franceze, por deri tani nuk janë zbardhur ende arsyet./Blitz.al/

 

Share