Blitz

 Breaking News

17 kompanitë teknologjike që paguajnë më mirë punëtorët e tyre

17 kompanitë teknologjike që paguajnë më mirë punëtorët e tyre
May 05
11:37 2017

Në vitin 2017 janë një sërë kompanish teknologjike në botë që paguajnë relativisht mirë punonjësit e tyre.

Në një renditje të bërë së fundmi nga “TechCrunch”, e cila ka vënë në dukje 17 kompani dhe pagesat mesatare që ato japin për punonjësit, ka pasur edhe nga ata që janë surprizuar.

Facebook kryeson mesataren e pagesave me 8.000$ në muaj për punonjësit e brendshëm, që përkthehet në 96.000 $ në vit, një pagesë  relativisht e lartë.

Disa nga rrogat më të mira japin edhe kompani si Dropbox dhe Snap, që në këtë listë nuk janë përfshirë, por që japin rroga që llogariten madje edhe më të larta se të Facebook-ut, deri në 9.000$ në muaj ose 108.000$ në vit.

Pjesa më e madhe e kompanive pjesë e kësaj liste ndodhen në vende si San Francisco apo New York, që kanë një mesatare jetese relativisht të shtrenjtë.

Kjo është lista e plotë:

Share