Blitz

 Breaking News

19 personat më të pasur të 19 vendeve të botës – shifra marramendëse dhe jetë përtej luksozes

July 18
13:22 2016

19. Danimarkë – Kjeld Kirk Kistiansen, 13.1 miliardë dollarë

Picture 1 of 19

Krijuesi dhe presidenti i kompanisë “Lego” të lojërave të fëmijëve.

Ndërkohë që globalizmi është një fenomen që po ndryshon tërësisht botën, edhe numri i të pasurve në të gjithë globin është gjithashtu duke u shtuar dhe duke u përhapur më tepër.

Edhe pse SHBA-ja dominon në listën e 50 personave më të pasur, sërish ka persona të pasur dhe që bëjnë një jetë luksoze edhe në vende të tjera të botës. Nëpërmjet galerisë do të shikoni miliarderët që e kanë ngritur çdo gjë nga pika zero dhe kanë arritur të krijojnë perandoritë e tyre ose që kanë trashëguar një biznes, por e kanë ngritur në maja me punën e tyre.

Lista nis nga miliarderi më pak i pasur dhe arrin në fund te miliarderi që mban titullin si njeriu më i pasur në planet.

Share