Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Zika"

Zbulimi i ri: Zika mund të transmetohet nga seksi oral dhe puthjet

    Zbulimi i ri: Zika mund të transmetohet nga seksi oral dhe puthjet

Dy raste të shfaqura më parë të Zika-s i çoi shkencëtarët në përfundimin se ai mund të transmetohet me anë të marrëdhënieve seksuale, nësoj si SST-të (Sëmundje Seksualisht të Transmetueshme).

Lexo me Shume