Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Zgjedhjet parlamentare"

Zgjedhjet 2017, rrëzohet kërkesa e PD-së për votim elektronik

    Zgjedhjet 2017, rrëzohet kërkesa e PD-së për votim elektronik

Maxhoranca ka rrëzuar kërkesën e Partisë Demokratike për votimin elektronik në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, që do të mbahen në vitin 2017. Në cilësinë e bashkëkryetarit të Komisionit të Reformës,

Lexo me Shume

Zgjedhjet parlamentare, ja lista e 35 degëve të PD ku do të zgjidhen kryetarët e rinj

    Zgjedhjet parlamentare, ja lista e 35 degëve të PD ku do të zgjidhen kryetarët e rinj

Ende një vit nga zgjedhjet parlamentare, Partia Demokratike pritet të rikonstruktojë më shumë se gjysmën e degëve të saj. Vendimi për shtimin e të paktën 14 degëve të reja është

Lexo me Shume