Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Zbutja e Kryeneces"

Julian Deda: “Largoni nga teatri ata që e shqyejnë atë!”

    Julian Deda: “Largoni nga teatri ata që e shqyejnë atë!”

Aktori i mirënjohur i humorit, Julian Deda, ka shkruar një artikull të gjatë rreth gjendjes së Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit, jo për gjendjen strukturore apo materiale, por për

Lexo me Shume