Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Zakone"

10 zakone të thjeshta që iu bëjnë të lumtur e të shëndetshëm

    10 zakone të thjeshta që iu bëjnë të lumtur e të shëndetshëm

Kur bëhet fjalë për një ndryshim në jetën tuaj, e gjitha qëndron në përpjekjen tuaj, enegjinë që vini në punë për t’ia arritur qëllimit. E kur flasim për arritjen e

Lexo me Shume

6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

    6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

Ju duket sikur nuk bëni mjaftueshëm? Sipas një studimi në SHBA, njerëzit punojnë mesatarisht 45 orë në javë, ku 17 prej tyre konsiderohen si joproduktive. Ne të gjithë duam të

Lexo me Shume

Këto zakone do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë në punë

    Këto zakone do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë në punë

Të gjithë duan të ndihen mirë në punë, aq më pak kur dita juaj është shumë e zënë, sa të ndjerit mirë mund t’ju duket gati e pamundur. Megjithatë, ka

Lexo me Shume

10 zakonet që duhet të zotërojë çdo femër pas të 30-ve

    10 zakonet që duhet të zotërojë çdo femër pas të 30-ve

Nevojitet që disa zakone të mira t’i zotëroni pasi të keni mbushur të 30-at. Mos u shpërqendroni nga listat me “ato që nuk duhet të bëni pas moshës 20-vjeçare” apo

Lexo me Shume