Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Yuri Milner"

Fizikanti Stephan Hawking: “Ndoshta nuk do të gjejmë një alien së shpejti.”

    Fizikanti Stephan Hawking: “Ndoshta nuk do të gjejmë një alien së shpejti.”

Fizikanti Stephan Hawking ka  bërë një parashikim në eventin Breakthrough Starshot, në New York. Në një konferencë për shtyp, Hawking së bashku me investitorin rus Yuri Milner dhe një grup

Lexo me Shume