Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Your face Sound Familiar"

Kastro Zizo si Azisi: “Mos paragjykoni! Para Zotit jemi njësoj”

Kastro Zizo si Azisi: “Mos paragjykoni! Para Zotit jemi njësoj”

Duket se natyra e tij e sinqertë dhe guximi që e karakterizon si artist u bënë bashkë në figurën e Kastro Zizos. Në spektaklin “Your Face Sounds Familiar”, atij gjithnjë

Lexo me Shume

Adelina Tahiri akuzohet për vjedhje

    Adelina Tahiri akuzohet për vjedhje

Nuk është çudi tashmë që të zhgënjehemi nga personazhet publikë apo nga artistë të ndryshëm.  Shpesh mjafton një dalje e gabuar, një deklaratë e dhënë jo në momentin e duhur

Lexo me Shume