Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Yoshinori Ohsumi"

Japonezi Yoshinori Ohsumi fiton çmimin Nobel në Mjekësi

    Japonezi Yoshinori Ohsumi fiton çmimin Nobel në Mjekësi

Çmimi Nobel në Mjekësi i ka shkuar këtë vit japonezit Yoshinori Ohsumi, i vlerësuar për zbulimet në autofagji, mënyra se si trupi riciklon komponentët e vjetër qelizorë. Kontributi i tij cilësohet

Lexo me Shume